Harmony Spa Katinkulta

Holiday Club Katinkullan Harmony Spa -hyvinvointiosasto on hemmottelevien hoitojen paratiisi. Voit kruunata oleskelusi Katinkullassa pienellä hemmotteluhetkellä. Yksilölliset, tasokkaat hoidot tekevät hoitolakäynnistäsi elämyksen. Rentoudu hieronnassa päivän ulkoilun jälkeen, nauti upeista vartalo- tai kasvohoidoista. Katso hoitokuvaukset valitse juuri sinulle sopivin hoito.

Suosittelemme hoidon varaamista jo ennen lomaa saatavuuden varmistamiseksi!

Myymälästämme löydät myös mm. seuraavien merkkien tuotteita: Guinot, Saules Fabrika, LCN, Gant, Miraque magneettiripset sekä Hopea Puron -korut.

Katinkulta_hoidot_pääkuva.png

Hoitovalikoima ja hinnastot

Virtuaaliesittely
Guinot-erikoiskasvohoidot

Guinot-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Erikoishoitomme ja ihonhoitotuotelinjamme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen. Guinot-kosmetologi on erikoiskoulutettu ja henkilökohtainen neuvonantajasi, hän määrittelee ihonhoidolliset tavoitteesi kanssasi kauneuskonsultaation avulla. Varaathan siihen aikaa noin 10 minuuttia hoidon päätteeksi.

Hoito

Hinta

Hydradermie Youth 60 min
Kauneustavoite: puhdas, kosteutettu ja rauhallinen iho
Monipuolinen kasvohoito, jonka voima on Hydraderm Cellular Energy -laitteella tehtävissä hoito-osuuksissa. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan räätälöidysti ihotyypin mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, erikoishoitogeelin syväimeytyksen, happiterapian, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

105 €

Hydradermie Lift 60 min
Kauneustavoite: Kiinteä ja nuorekas iho
Kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito, jossa käytetään Hydraderm Cellular Energy -laitteen lihasstimulaatiotoimintoa. Hoidossa käytetään ihoa elvyttäviä, uudistavia ja kiinteytettäviä tuotteita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lymfakierron aktivoinnin, kasvolihasten stimulaation, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

105 €

Hydradermie Lift Deluxe 105 min
Kauneustavoite: Puhdas, kosteutettu, kiinteä ja nuorekas iho
Täydellinen kasvohoito, jossa yhdistyvät kaikki Hydraderm Lift -laitteen monipuoliset hoitotoiminnot. Hydraderm Lift Deluxe on todellista kasvohoitojen aatelia. Hoito sisältää  Hydradermie Youth- ja Hydradermie Lift -hoidot sekä erikoisampullit.

147 €

Hydraclean 30 min 
Kauneustavoite: Puhdas ja raikas iho
Puhdistushoito, jossa vaikutetaan sekä hiki- että talirauhasiin poistaen iholta ylimääräistä talia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ThermoClean lämpökäsittelyn, hieronnan ja loppuvoiteet.

48 €

Eye Logic -silmänympäryshoito 50 min 
Kauneustavoite: Kevyt ja sädehtivät katse
Silmänympärysiho on ohuempaa ja herkempää kuin muu kasvojen iho, siksi se tarvitsee oman erikoishoitonsa. Eye Logic poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia sekä tasoittaa ilmejuonteita. Hoito sisältää hoitogeelin ionisaation Hydraderm Cellular Energy -laitteella, erikoishieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.

Eye Logicin voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin n. 30 min. 50 €

80 €

Hydra Peeling 60 min

Kauneustavoite: Uudistunut ja kirkas iho. Ainutlaatuinen ihoa uudistava erikoishoito. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja tarjoaa pehmemämmän vaihtoehdon medikaalisille kuorintahoidoille. Hoito vähentää ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä sekä vähentää liikapigmentoitumista.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvojen erikoiskuorinnan, kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

98 €

Lift Summum 60 min

Kauneustavoite: Kiinteämpi ja nuorekkaampi iho

Kiinteyttävä erikoishoito kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Hoidon kiinteyttävät ja kohottavat ainesosat sekä liftaavat liikkeet uudelleenmuotoilevat kasvonpiirteitä, tehden kasvoista sileät ja napakan tuntuiset. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvojen kuorinnan, kiinteyttävän erikoishieronnan, juonteita häivyttävän paikallishoidon, naamion ja loppuvoiteet.

98 €

Age Summum 60 min
Kauneustavoite: Sileä, hehkuva ja napakka iho
Tehokkaasti ihoa silottava C-vitamiinihoito, jonka jälkeen iho hehkuu ääretöntä kauneutta. Hoidon kauneussalaisuuksia ovat anti-ageing-hieronta ja ainutlaatuinen seeruminaamio. Hoito sisältää voimallisen kuorinnan, C-vitamiiniseerumin, anti-ageing-hieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.

98 €

Holiday Club Signaturehoito 45 min
Kauneustavoite: Raikas ja pehmeä iho
Asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiva klassinen kasvohoito.
Hoito sisältää tervetuliaishieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

79 €

Holiday Club Signature Face ja intialainen päähieronta 65 min
Hoitokokonaisuus jossa yhdistyy yksilöllisesti huomioiva kasvohoito sisältäen tervetuliaishieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet. Hoidon aikana intialainen päähieronta rauhoittaa laukaisten stressin oireita.

109 €

Holiday Club Fresh-Up 30 min 
Kauneustavoite: Hetkessä heleämpi iho
Yksilöllinen kasvohoito sisältää tervetuliaishieronnan, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet.

 

44 €

Mekaanisen ihonpuhdistuksen voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin n. 30 min 35 € Hydra Peeling -kasvohoitoa lukuun ottamatta.

Harmony Spa -vartalohoidot

Hoito

Hinta

Slim Logic -selluliittihoito 60 min 

Kauneustavoite: hyvä, kevyt olo

Slim Logic vartalohoito tehostaa rasvan pilkkoutumista sekä kuona-aineiden- ja nesteiden poistumista. Hoito sisältää aktivoivan kuorinnan, hoikentavan hieronnan, nesteitä poistavan naamion ja loppuvoiteet.

89 €

Mirific Relaxing -vartalohoito 60 min 
Kauneustavoite: rentoutunut olo ja silkinpehmeä kosteutettu iho Mirifi c vartalohoito on rentouttava, voimaannuttava sekä hoitavilla että hurmaavan tuoksuisilla anti-ageing öljyillä tehtävä vartalohoito. Hoitovaihtoehtoja on kaksi; ihon samettisen pehmeäksi jättävä kuorintahoito tai lihas- ja hermojännitystä lieventävä hierontahoito.

79 €

Mirific Gommage -hoitava kuorintahoito 30 min

59 €

Holiday Club Signature Face & Body 90 min
Kauneustavoite: Hemmottelua päästä varpaisiin
Kokonaisvaltainen hemmotteluhoito, jossa yhdistetään kasvo- ja vartalohoito uniikilla tavalla. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kasvojen ja vartalon kuorinnan ja hieronnan eteerisillä öljyillä, kasvonaamion sekä loppuvoiteet.

138 €

Kestovärjäykset ja ripset

Hoito

Hinta

Ripsien kestotaivutus + ripsien kestovärjäys 45 min.  
Ripsien kestotaivutuksella käännetään ripset kauniisti ylöspäin, jolloin jokapäiväistä ripsien mekaanista taivutusta ei tarvitse tehdä.

62 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys
Kasvohoidon yhteydessä ripsien ja kulmien kestovärjäys 27 €

32 €
Ripsien tai kulmien värjäys
Kasvohoidon yhteydessä ripsien tai kulmien kestovärjäys 16 €
21 €

Miraque-magneettiripset
Laadukkaat ja ultrakevyet magneettiset irtoripset. Kiinnittyvät ripsiin sekunneissa ilman liimaa, joten ne eivät ärsytä silmiä tai aiheuta allergisoitumista. Mallistoon kuuluu seitsemän erilaista uniikkia mallia. Suosittelemme varaamaan konsultaatioajan ensimmäisten ripsien oston yhteydessä

Magneettiripsien konsultaatio 30 min. 25 €

49 €

Hoidot lapsille ja nuorille

Hoito

Hinta

Kasvohoito nuorelle iholle 50 min
Hoito on suunnattu nuorelle epäpuhtaalle iholle. Sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, erikoisnaamion, mekaanisen puhdistuksen, tehoseerumin ja hoitovoiteen. Kosmetologimme suunnittelee hoidossa henkilökohtaisen hoito-ohjeen.

72 €

Pikkukäsien tai -varpaiden sipsutteluhoito 25 min
Pienten käsien tai varpaiden kynsien hoito ja lakkaus 4-14 -vuotiaille. Hoidon aikana kynnet hoidetaan, koristellaan ja kädet/jalat hierotaan kevyesti.

34 €

Suklaahemmottelu lapsille 25 min
Lempeä kasvohieronta, suklaanaamio ja naamion aikana kevyt käsihieronta. 

37 €

Hieronnat

Intialainen päähieronta 
Yksinkertainen ja rauhoittava pään hieronta, helpottaa stressin oireita ja laukaisee stressiä. Hieronnassa ei käytetä öljyä, eikä se vaadi riisuutumista.

 • 25 min 37 €
 • 50 min 62 €

Stress Free -hoito 60 min.
Selän alueelle asetetaan lämminsavipakkaus, joka syvälämmittää lihaksia. Aromatican Stress Free -öljyllä hierotaan kädet, niska, selkä sekä hartiat. Ei sovellu raskaana oleville ja imettäville.

 • 77 €

Klassinen hieronta 
Klassisessa hieronnassa hoitoalue valitaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.  

 • 25 min. 42 €
 • 50 min. 62 €
 • 75 min. 75 €
 • 90 min. 94 €

Aromahieronta
Rentouttava, kevyt ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hieronta, jossa yhdistyvät eteeristen öljyjen, hoitavien luonnonöljyjen ja kosketuksen parantava voima. Hoidossa käytettävät eteeriset öljyt valitaan ihon ja mielen tarpeiden mukaan. Rentouttavan hoidon vaikutukset kestävät useita päiviä, koska eteeriset öljyt imeytyvät hoidon aikana ihon pintakerrosten läpi myös verenkiertoon. Ei sovellu raskaana oleville ja imettäville.

 • Aromahieronta 25 min. Selän ja niska-alueen lihaksia venyttävä käsittely. 42 €
 • Aromahieronta 50 min. Selän, niska-alueen sekä käsivarsien ja jalkojen venyttävä käsittely. 72 €
 • Aromahieronta 75 min. 92 €

Hot Stone -kuumakivihieronta
Lämpimillä kivillä tehtävä kokovartalohieronta. Vapauttaa lihasjännityksiä, lämmittää ja vähentää stressiä. Hoito saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen.

 • 55 min 81 €
 • 70 min 102 €
Purentalihashieronta
Purentalihasten hieronnalla voi rentouttaa purentalihaksia ja helpottaa kipuja. Pään ja suun alueen lihasten käsittely vapauttaa myös äänentuottoa sekä hengitystä. Hieronnasta jää kokonaisvaltaisesti rentoutunut olo.
 • 50 min 60 €

 

Jalka- ja käsihoidot

Hoito

Hinta

LCN PEDIC – täydellinen jalkahoito 60 min
Tule keventämään askeltasi tehokkaalla jalkahoidolla ja nauti sitruksen tuoksuisista hoitotuotteista ammattilaisen käsittelyssä. Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen ja hieronnan. Hoidon jälkeen jalat tuntuvat mukavan raikkailta ja kevyiltä.

Kynsien lakkaus hoidon yhteydessä 7 €

75 €

LCN SPA FOOT – hemmotteluhetki jaloille 30 min
Nauti ylellisestä hemmotteluhetkestä SPA-tuotteiden parissa. Panostamme puolen tunnin hoidossa jalkojen hemmotteluun käyttämällä orkideauutetta sisältäviä hoitotuotteita. Kuorimme jalat lempeällä sokerikuorinnalla ja teemme hieronnan hierontaöljyllä. Hoito viimeistellään ravitsevalla jalkavoiteella.

39 €

LCN MANIC – täydellinen käsihoito 60 min
Anna käsillesi niiden ansaitsema huomio ja tule perusteelliseen käsihoitoon. Hoitomme sisältää käsien kuorinnan, kynsinauhojen huollon, kynsien muotoilun ja rentouttavan hieronnan. Hoidon jälkeen kätesi ovat pehmeät ja kyntesi kauniit.

Kynsien lakkaus hoidon yhteydessä 7 €

72 €

LCN QUICK – pikamanikyyri aidoilla tuoksuilla 30 min
Käsien kaunistus hetkessä. Teemme puolen tunnin hoidossa ihostasi pehmeän suolakuorinnan avulla, muotoilemme kyntesi ja loppusilauksena laitamme kynsiin värittömän lakan. Hoitava käsivoide huolehtii viimeistelystä. Vuodenajasta riippuen käytämme hoidoissa eri tuotteita hunajamelonista joulun tuoksuihin.

Pikamanikyyri värilakkauksella 45 € (+15 min). Lakkapullo sisältyy lakkauksen hintaan.

39 €

LCN SPA – nautintoa käsille 30 min
Nauti ylellisestä hemmotteluhetkestä SPA-tuotteiden parissa. Panostamme puolen tunnin hoidossa käsien hemmotteluun käyttämällä orkideauutetta sisältäviä hoitotuotteita. Kuorimme kädet lempeällä sokerikuorinnalla ja teemme hieronnan lämpöisellä orkideaöljyllä. Hoito viimeistellään pehmittävällä käsivoiteella.

39 €

Neurosonic-divaanin hoito-ohjelmat

Neurosonic-divaanin ohjelmat perustuvat sensoriseen kudosstimulaatioon, hyvin matalataajuiseen mekaaniseen siniaalto-värähtelyyn. Sillä voidaan edistää mm. unen laadun parantamista, stressin, lihasjännityksen ja migreenin lievitystä.

Ohjelma Hinta
Aktivoivat ohjelmat  alk. 10 €
Uni- ja stressiohjelmat  alk. 25 €
Palauttavat ohjelmat  alk. 35 €
Tutustumistarjouksena 3 hoitokertaa 60 €

Huomioitavaa hoito-ohjelmista

 • Veden juominen on suositeltavaa aina hoidon jälkeen.
 • Diabeetikoille suositellaan välipalan nauttimista varsinkin ennen hierovia ohjelmia.
 • Unen laatu menee aina muiden oireiden edelle ohjelmaa valittaessa.
 • Joillakin saattaa esiintyä voimakasta väsymystä hoidon jälkeen, erityisesti pitkään jatkuneissa unihäiriöissä.
 • Voimakas palelu hoidon jälkeen kertoo, että ohjelma on ollut liian voimakas tehoiltaan. Tämä ei ole vaarallista, mutta se kannattaa huomioida seuraavalla hoitokerralla laskemalla hoidon tehoa alemmaksi.
 • Joillakin voi esiintyä lievää huimausta hoidon jälkeen. Tämä menee nopeasti ohi.
 • Hoitoa voi ottaa useammankin kerran päivässä. Suosittelemme aktivoivia ja palautusohjelmia päiväsaikaan ja illalla uni/stressiohjelmia.
 • Jos esiintyy usein päänsärkyä, käsien puutumista ja huimausta, suosittelemme pään ja niskan alueen tehojen laskemista minimiin alkuvaiheessa. Näin vältetään päänsärky ja huimaus hoidon jälkeen. Kun oireet alkavat helpottaa, voi pään ja niskan alueen tehoa lisätä.
 • Hoito tapahtuu divaanissa rauhallisessa hoitohuoneessamme, eikä se vaadi kuin rentouttavan asennon ja hetken aikaa.

Erikoishoidot

Hoito Hinta

Equilibre Purete kasvohoito 45 min
Kasvohoidossa tasapainoitetaan ja puhdistetaan ihoa. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, puhdistavan naamion, mahdollisten epäpuhtauksien mekaanisen poiston ja hoitoseerumin.

79 €

Ryhmähemmottelu

Kosmetologin opastuksella toteutettava hemmotteluhetki. Hemmottelu sisältää käsien kuorinnan, käsivoiteen, kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet. Lopuksi kosmetologi tekee jokaiselle kevyen kasvohieronnan. Hemmottelu toteutetaan Guinot’n ja LCN:n tuotteilla, jotka mahdollistavat jokaiselle ryhmäläiselle yksilöllisen ihonhoidon. Halutessanne voitte vuokrata erillisen saunatilan, jossa hemmottelu voidaan toteuttaa. Ryhmähemmotteluun osallistuvat saavat 10 % alennuksen tuoteostoksista hemmottelun yhteydessä. Mikäli haluatte käydä kylpylässä, kylpyläkäynnin hinta on 10 €/hlö. Suosittelemme kylpyläkäyntiä ennen hemmottelua. Ryhmän koko 3–6 henkilöä.

 

41 €/hlö

katinkulta-harmony-fiilis1.jpg
katinkulta-harmony-fiilis2.jpg
katinkulta-harmony-fiilis3.jpg

Aukioloajat ja varaukset

Aukioloajat

 • ma–to 11-19, pe 11-21, la 9-21 ja su 9-18

Varaukset

 • Varaukset ja tiedustelut netistä tai Harmony Spa -hoito-osastolta puh. 0300 870 977 (0,60 €/min korkeintaan 3 € + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista) tai hoidot.katinkulta@holidayclub.fi.
 • Suosittelemme hoidon varaamista jo ennen lomaa saatavuuden varmistamiseksi.
 • Muistathan ilmoittautua Harmony Span vastaanottoon ennen hoitosi alkamisaikaa.

Näin korona-aikana toivomme, että välttäisitte hierontoihin ja hoitoihin tulemista puolikuntoisena tai mikäli teillä on flunssan oireita. Mikäli olette vierailleet lähiaikoina riskialueilla, pyydämme varaamaan ajan vähintään kahden viikon päähän. Suosittelemme asiakkaille maskin käyttöä niissä hoidoissa, jossa sitä on mahdollista käyttää.

Noudatamme varauksissa normaaleja varausehtoja. Varauksia voi perua/siirtää 24h ennen hoidon alkamisaikaa. Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitamme 50% hoidon normaalista hinnasta. Peruuttamattomasta hoidosta veloitamme 100% hoidon hinnasta.

T. Harmony Span väki

Valitse hemmotteleva spa-paketti!

Valitse hemmotteleva spa-paketti!

Katinkullan Harmony Spa -hoito-osasto ihastuttaa uudella kasvojen, käsien ja jalkojen hoitopaketilla. Hemmottelevassa spa-paketissa sinulle tehdään yksilöllinen kasvohoito ihotyyppisi mukaan, sekä käsi- ja jalkahoito ylellisiä LCN-tuotteita käyttäen.

Pakettiin sisältyy:

 • Hemmotteleva ja yksilöllinen kasvohoito, jossa kasvot hierotaan, alkupuhdistetaan, kuoritaan ja naamion jälkeen laitetaan oman ihotyypin mukainen kasvovoide.
 • Käsille ja jaloille hemmotteleva Spa-nautinto, jossa sokerikuorinta ja hieronta lämmitetyllä öljyllä sekä viimeistely pehmittävällä voiteella. 

Hemmottelupaketti 75 min kasvoille, käsille ja jaloille 109 €

Varaa hemmotteleva spa-paketti ajanvarauksesta Muut hoidot -osiosta. 

Varaa hemmotteluhoito
Tule kokeilemaan Neurosonic-divaania

Tule kokeilemaan Neurosonic-divaania

Neurosonic rentouttaa ja auttaa palautumaan. Neurosonic perustuu sensoriseen kudosstimulaatioon, joka on äärimmäisen rentouttavaa fyysisesti sekä psyykkisesti. Kyseessä on tutkitusti tehokas, turvallinen ja sivuoireeton hoitomuoto.

Menetelmä tuo aivan uuden ulottuvuuden stressiperäisten oireiden lievitykseen ja hoitoon. Neurosonic -divaanimenetelmällä voidaan edistää mm. unen laadun parantamista, stressin lievitystä ja lihasjännityksen lievittämistä, verenkierron edistämistä, turvotuksen lievitystä, jännityspäänsäryn poistoa ja migreenin lievitystä sekä fyysistä ja psyykkistä palautumista.

Valitse aktivoiva, rentouttava tai palauttava ohjelma ja varaa aika!

Hydradermie Cellular Energy -ihonhoitolaite

Hydradermie Cellular Energy -ihonhoitolaite


Guinot'n vallankumouksellinen hoitomenetelmä Hydradermie Cellular Energy -ihonhoitolaite on veitsetön vaihtoehto kosmeettiselle kirurgialle. Patentoitu teknologia saavuttaa näkyviä tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen. Hydradermie Cellular Energy -laitehoidolla tehdään Hydraderm Youth- ja Hydraderm Lift -hoitoja. Hydradermie DeLux -hoito yhdistää nämä molemmat.

Laite uudistaa ihoa lisäämällä solujen energiaa:

 • Nuorentaa
 • Kirkastaa
 • Tuo elinvoimaa
Ylellisiä hemmotteluhoitoja laadukkailla tuotteilla

Ylellisiä hemmotteluhoitoja laadukkailla tuotteilla

Käytössämme on ranskalainen hoitolasarja Guinot, joka tunnetaan tieteeseen pohjautuvan modernin ihonhoitoteknologian edelläkävijänä. Ylelliset vartalo- ja erikoiskasvohoitomme sekä ihonhoitotuotelinjamme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen.

Kosmetologin laatima ihonhoitokonsultaatio ja yksilöllinen ihonhoito-ohjelma varmistavat, että saat kokonaisvaltaista palvelua, joka vastaa henkilökohtaisiin kauneustavoitteisiisi. Rentouttavissa ja virkistävissä erikoishieronnoissamme käytämme Frantsilan tai Ulla-Maija Gracen huippulaatuisia eteerisiä öljyjä. Hoitovalikoimaamme kuuluvat myös klassiset hieronnat, sekä laadukkaat LCN-sarjan käsi- ja jalkahoidot.

Harmony Spa -etiketti

 • Toivomme, että saavut Harmony Spa -hoitolaamme noin 15 min ennen hoidon alkua. Näin ehdit valmistautua ja rentoutua odotustilassa ennen varsinaista hoitoasi. Myöhästyessäsi joudumme valitettavasti lyhentämään hoidon kestoa.
 • Voit jättää vaatteet ja arvoesineet pukukoppiin mikäli kohteen Harmony Spa -hoitolassa sellainen on, tossut ja kylpytakin saat halutessasi vastaanotosta käyttöösi vierailusi ajaksi. Jätä puhelin äänettömälle. Muistathan poistaa piilolinssit ennen hoidon alkamista.
 • Hoitaja kertoo hoitosi kulusta ennen hoidon aloittamista. Kosmetologihoitojen yhteydessä tehdään ihonhoidollinen kauneuskonsultaatio, varaathan itsellesi tähän noin 10 minuuttia ylimääräistä aikaa. Hoidon aikana hoitaja antaa sinun rauhassa nauttia hoidostasi, mutta voit milloin tahansa avata keskustelun tai esittää toiveita hoidon kulkuun liittyen.
 • Varaathan hetken ylimääräistä aikaa myös hoidon jälkeiseen rentoutumiseen lepohuoneessa. Mikäli haluat käydä kylpylässämme, tee se ennen hoitoasi. Useimmissa hoidoissa käytetään tuotteita, jotka vaikuttavat vielä hoidon jälkeen.
 • Esteen sattuessa pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta vuorokautta (24 h) ennen. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitamme 50 % hoidon hinnasta. Mikäli varattua hoitoa ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta etukäteen, veloitamme koko varatun hoidon hinnan. Ryhmävaraukset voi perua 7 vrk ennen hoitoja. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitamme 50 % tilauksen arvosta, alle 3 vrk tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan.
 • Tärkeää! Hoitoaikaa varatessasi muista mainita, mikäli sinulla on jokin sairaus, allergia, käytät lääkitystä tai olet raskaana.

Nautinnollista Harmony Spa -hetkeä!

Yhteystiedot ja saapuminen

Tervetuloa Holiday Club Katinkultaan!

 • Vastaanotto on auki 24 h
 • Loma-asuntojen ja Villas-huoneistojen avainpalvelu sijaitsee hotellin vastaanotossa
 • Vastaanoton yhteydessä on odotustila ja laukkujen säilytys

  Check-in Check-out
Hotelli klo 15 klo 12
Villakset klo 15-17* klo 10-12*
Katinkullan Kiinteistöt klo 16 klo 12
Muut loma-asunnot klo 18 klo 10

* Katso tarkka aika varausvahvistuksesta

Osoite
Katinkullantie 15
88610 Vuokatti

Katso aluekartta >>

Saapumisohjeet >>

Katso turvallisuusohjeemme >>

Pysäköinti
Pysäköinti Katinkullassa on maksullista (1,5 €/h, 8 €/vrk, 40 €/vko). Villas 2 -rakennuksen ja kylpylärakennuksen välissä olevalla pysäköintialueella on sähköautojen latauspisteet. Virta-sovellus: 4 x 22kW, lataus mobiilisovelluksella maksaa 0,2 €/kWh. Tesla Destination Charger: 2 x 22kW, ilmainen Tesloille. Pysäköinti on maksullista myös latauksen aikana.
Loma-asuntojen pihojen ulkopistokkeissa lataaminen on turvallisuussyistä kielletty.

Asiakaspalvelu
Soita 0300 870 900
Avoinna ma–pe 9–17, la 9–14
Hinta 0,60 €/min korkeintaan 3 € + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista.

Kokous- ja ryhmämyynti
Soita 0300 870 923
Avoinna ma–pe 9–17
Hinta 0,60 €/min korkeintaan 3 € + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista.

Katinkullan vastaanotto 24 h
Soita 0300 870 979
Hinta 0,60 €/min korkeintaan 3 € + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista.

Löytötavarat
Tiedustelut kohteeseen unohtuneesta omaisuudestasi voit tehdä suoraan Suomen Löytötavarapalvelusta.

Some
#katinkulta

Tilaa uutiskirje: saat –10 % lomastasi!

Uutiskirjeessa saat huippuedullisia tarjouksia suoraan sähköpostiisi. Viikko-osakkaille myös omat edut ja tarjoukset. Alennus –10 % koskee vain uusia tilaajia.

Tilaa uutiskirje